fbpx
Start presale bij Profijt Meubel Hoorn

Start presale bij Profijt Meubel Hoorn

Dit weekend start bij Profijt Meubel Hoorn de presale. Profiteer nu als eerste van onze hoge kortingen. Deze kortingen betreft vele artikelen in de winkel die direct meegenomen kunnen worden na aankoop.

De hoge kortingen hebben betrekking op heerlijke en mooie banken, fijne fauteuils, mooie eetstoelen, woonprogramma’s, maar ook mooie bartafels, vele soorten bijzettafels, verschillende karpetten en verlichting. Op de artikelen van de presale is nu 25% – 50% korting. Voor de presale geld wel op=op. Kom gezellig langs en zie de vele mooie artikelen met hoge kortingen. Zie ook de website van Profijtmeubel, hier vindt u de folder met nog meer aanbiedingen. Ook kunt u de artikelen die u heeft gekocht bij Profijtmeubel laten bezorgen, vraag naar de voorwaarden in de winkel of zie de website.

Profijt Meubel Hoorn is zondag en Hemelvaartsdag geopend van 12.00 -17.00 uur. De medewerkers en een kopje koffie met wat lekkers staan voor u klaar. Profijt Meubel Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, Hoorn. Telefoon: 0229-285190. Info@profijthoorn.nl info@profijthoorn.nl