fbpx
Megategel heeft een ruim assortiment

Megategel heeft een ruim assortiment

Er is hier een ruim assortiment aanwezig wat zeker inspeelt op de laatste trends. De mooiste spullen voor u badkamer. Voor een ruim budget maar ook voor een minder ruim budget zijn bij Mega Hoorn mooie spullen te koop. Een nieuwe opfrisbeurt van tegels in uw keuken of badkamer geeft het gevoel alsof alles nieuw is. 
Buiten de badkamers of accessoires voor uw badkamer vindt u bij Mega Hoorn ook vloertegels en wandtegels. U vindt hier meer dan 1500 m2 aan tegels die uit voorraad leverbaar zijn.

Daarnaast vindt u hier ook een ruim assortiment PVC vloeren en laminaatvloeren. PVC vloeren zijn er populair op het vloerengebied. Met een PVC vloer creëer je de look van hout of natuursteen. Bent u op zoek naar een laminaatvloer dan bent u hier ook aan het juiste adres. De adviseurs van Mega Tegel staan voor u klaar, kom gezellig lang en bekijk de showroom en alles wat er mogelijk is. 
Mega Tegel Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 16, Hoorn. Telefoon: 0229-239526. www.megategel.nl