fbpx
Keukensale.com; voor de beste prijzen

Keukensale.com; voor de beste prijzen

Een bezoekje aan Keukensale is zeker de moeite waard. Wanneer u een nieuwe keuken gaat aanschaffen, staat u op het punt om een behoorlijke investering te doen. Uiteraard mag u dan verwachten dat uw keuken vele jaren meegaat. Goed advies is een must op keukengebied. Bij Keukensale Hoorn zit u daarvoor helemaal goed, want hier vind u A-merken tegen bodemprijzen. Gegarandeerd! U kunt natuurlijk ook zelf door de showroom lopen om alle showroomkeukens en opstellingen te bekijken.

Zo kunt u zelf bepalen welke stijl het beste bij uw wensen past. Keukensale staat voor deskundig advies van ervaren medewerkers. Of het gaat om een nieuwe keuken of een keukenrenovatie kom gewoon langs. Wilt u een beeld van uw nieuwe droomkeuken? Dan kunt u gratis een 3D-ontwerp laten maken. Zo kunt u vooraf goed zien hoe uw nieuwe kookpaleis eruit gaat zien

Bij Keukensale is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. 
Keukensale.com, Dr.C.J.K. van Aalstweg 6A in Hoorn. Telefoon: 0229-769125. www.keukensale.com