fbpx
Haal alles uit je vakantiegeld met MediaMarkt Hoorn

Haal alles uit je vakantiegeld met MediaMarkt Hoorn

MediaMarkt komt met fantastische deals, die niemand kan weerstaan. Dit jaar ga je niet met je vakantiegeld naar het reisbureau, maar kom je voor de echte deals naar MediaMarkt Hoorn. 

Een van de deals die bij MediaMarkt Hoorn is te vinden deze week, is de Apple IPad 2018, met 128 GB voor maar € 411,-. Wil je graag mooie beelden maken tijdens een avontuurlijke vakantie? Dan heeft MediaMarkt de perfecte deal voor je; een Canon EOS 2000D camera met 18-55 lens, 16 GB geheugenkaart en draagtas! Dit allemaal voor € 329,-! Maar ook voor de mensen die een nieuwe wasmachine en stofzuiger nodig hebben, is er een top deal! Koop de Samsung wasmachine WW90K5400UW voor € 499,- en krijg een Samsung stofzuiger t.w.v € 109,- erbij! Maar MediaMarkt denkt ook aan de thuisblijvers deze zomer, met een airfryer van Philips kan je de meest lekkere gerechten maken. Bij de Philips airfryer zit ook een bakplaat en dit allemaal voor € 169,-.

De campagne “Haal alles uit je vakantiegeld” loopt van 24 mei t/m zondag 2 juni. MediaMarkt Hoorn staat deze periode barstensvol met deals! Beleef alle aanbiedingen in onze winkel. Maar ook Ziggo doet mee aan de campagne. Kies nu voor Alles-in-1 en de eerste 6 maanden is voor € 39,95 per maand. Kom vooral naar MediaMarkt Hoorn en beleef de te gekke aanbiedingen. Op www.mediamarkt.nl zijn alle aanbiedingen te vinden. MediaMarkt, Dr.C.J.K.van Aalstweg 15, Hoorn. Telefoon: 0229-206100.