fbpx
BCC; ruime keuzes aan inbouwapparatuur

BCC; ruime keuzes aan inbouwapparatuur

Hier vind u een ruime keuze aan inbouwapparatuur voor een nieuwe keuken of bestaande keuken. Of ontdek hier de mogelijkheden van een Smart home. Een Smart home maakt uw leven leuker, makkelijker en slimmer. Wat kunt u met een Smart home? Nou bijvoorbeeld: u bent aan het winkelen in de supermarkt, dan kunt u kijken vanuit de supermarkt in uw koelkast of iets nodig is of niet. Een andere mogelijkheid is dat u lekker op de bank zit en zonder hiervan af te komen u licht kunt dimmen. En wat dacht u van het alarm aanzetten terwijl u al de deur uit bent of vanaf uw vakantiebestemming een blik werpen op uw huis met de IP camera.

Bij BCC kunt u dit zelf komen ervaren. De adviseurs van BCC laten u graag zien hoe u de smart apparaten gebruikt en wat er allemaal mogelijk is. Kom gezellig langs en vraag om een demonstratie. Bij BCC vind u ook de Coffee Lab, de wondere wereld van de koffie, kom proeven van de lekkerste koffie en ervaar dit zelf. 
BCC, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12B, Hoorn. www.bcc.nl