fbpx
De frisse lente geur…

De frisse lente geur…

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert de katalytische brander eerst de lucht en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum.

Veel mensen gebruiken Maison Berger om een bepaalde sfeer in huis te creëren. Geur bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de emotionele sfeer. Het aanbod van verschillende parfums is al enorm, maar er worden nog steeds nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd. De een nog lekkerder dan de ander. Heeft u last van onaangename luchtjes, zoals rook-, kook- of dierenluchtjes? Gebruik ook dan Maison Berger, de lucht wordt gezuiverd en neemt vervelende luchtjes gemakkelijk weg. De unieke branders zijn ware eyecatchers en passen in elk interieur.

Speciaal voor Moederdag is het assortiment uitgebreid met branders, parfums, geurkaarsen, parfumverspreiders en giftsets. Daarnaast ontvangt u t/m 12 mei een gratis Lolita Lempicka Scented Gift cadeau bij besteding vanaf € 35,- aan Maison Berger producten.

EP:Beerepoot is dé Maison Berger-dealer van Noord-Holland! Loop gerust eens binnen, test de geuren en laat u inspireren… U vindt hier zeker het perfecte Moederdag-cadeau.