fbpx
Thuisin Hoorn, nieuw interieur of interieur advies

Thuisin Hoorn, nieuw interieur of interieur advies

Hier vindt u alles voor uw woninginrichting. Mooie raamdecoraties, (pvc) vloeren, verf, behang. Maar ook buitenzonweringen in alle soorten en maten. De gerenommeerde merken zijn hier aanwezig bij Thuisin Hoorn, bijvoorbeeld van Luxaflex, Moduleo en Akzo Nobel. 
Bij Thuisin Hoorn weten de medewerkers/adviseurs alles op het gebied van woninginrichting – verbouwing van uw huis. Zoekt u inspiratie op het gebied van interieur, bent u benieuwd naar de komende mode trends of kunt uw wel wat tips gebruiken kom dan langs bij Thuisin. Hier volgen ze de nieuwste trends en inspireren u in de breedste zin van het woord. 

Een kast op maat, dat wilt toch iedereen. Hier bij Thuisin vindt u de kast die precies bij u past. Uitgevoerd in de juiste maat en ook nog eens geplaatst op de juiste plek. Verschillende soorten kasten zijn hier verkrijgbaar zoals een schuifkast, een inloopkast, een gewone bergkast. U bepaalt de kleur, indeling en de grote, met voldoende ruimte voor uw schoenen. Thuisin bied u ook ontzorging. De medewerkers van het montage team komen meten en monteren bij u thuis. Zie de website voor meer informatie. 
Thuisin Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8E, Hoorn. Telefoon: 0229-247459. www.thuisin.nl