fbpx
Een goede BBQ begint bij EP:Beerepoot

Een goede BBQ begint bij EP:Beerepoot

Wat is er fijner dan met familie en vrienden genieten van een goede BBQ? Een geslaagde barbecue begint natuurlijk met het juiste materiaal. En dit vindt u zeker op de 1e etage van winkel Hoorn. Een ware BBQ-beleving waar alle formaten Kamado barbecues van The Bastard, Big Green Egg en Kamado Joe netjes staan opgesteld. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden, maar staan allen voor uitstekende kwaliteit! Door voortdurende innovatie zijn deze BBQ’s uitgegroeid tot multifunctionele buitenkeukens waarin alles mogelijk is; Grillen, bakken, stoven, roken… Door het unieke keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Maak in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met de pure BBQ-smaak.

Maar ook goede accessoires zijn onmisbaar. Ze vergroten het BBQ-plezier, dragen bij aan de veiligheid en bieden nieuwe bereidingsmogelijkheden. Naast tangen, plate setters, pannen en pizzastenen, kunt u bij ons ook terecht voor houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en natuurlijk diverse soorten houtskool. Bij EP:Beerepoot werken diverse BBQ-specialisten én een grillmaster, dus kom gerust langs voor meer informatie.

Heeft u al een Kamado maar haalt u nog niet het maximale uit de mogelijkheden of wilt u gewoon eens lekker de handen uit de mouwen steken? Doe dan mee met onze gratis BBQ-workshops. Kijk op www.epbeerepoot.nl voor de beschikbare data en schrijf u snel in want vol=vol!