fbpx
Service is altijd in de buurt

Service is altijd in de buurt

In winkel Hoorn wordt de laatste hand gelegd aan een unieke BBQ-beleving. Op de 1e etage wordt een BBQ-shop gecreëerd; alle Kamado barbecues van The Bastard, Big Green Egg en Kamado Joe staan hier opgesteld. Door voortdurende innovatie zijn ze uitgegroeid tot multifunctionele buitenkeukens waarin alles mogelijk is; Grillen, bakken, stoven, roken… Door het unieke keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Maak in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met de pure BBQ-smaak. Naast de bijbehorende accessoires kunt u hier ook terecht voor diverse soorten houtskool van restaurantkwaliteit. Grote harde brokken houtskool, waar u uren mee voort kunt.

SERVICE = GRATIS BBQ-WORKSHOPS

Speelt u met de gedachten om een Kamado BBQ aan te schaffen, maar wilt u eerst meer informatie? Heeft u er al één maar haalt u nog niet het maximale uit de mogelijkheden of wilt u gewoon lekker de handen uit de mouwen steken? Doe dan mee met onze gratis BBQ-workshops. U leert onder andere de BBQ op de juiste manier vullen, hem veilig aansteken, de temperatuur beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. Uiteraard wordt er ook lekker geproefd… Kijk op www.epbeerepoot.nl voor de beschikbare data en schrijf u snel in want vol=vol!