fbpx
Factory House; nog ruimere keuze

Factory House; nog ruimere keuze

U vindt hier prachtige meubelen, de nieuwste trends en juiste en fijne accessoires. De winkel is heel overzichtelijk en u kunt hier alles vinden voor uw huis. De winkel straalt rust uit en heel veel sfeer.
Op dit moment is de verbouwing nog in volle gang, de verwachting is eind mei dat het klaar is. Na de verbouwing zal er nog meer ruimte bijkomen om u als klant tegemoet te komen in uw keuzes. Van bankstellen en hoekbanken tot fauteuils. Hele mooie eettafels met stoelen of bars met barkrukken. Salontafels in vele maten en soorten. Bedden en aankleding voor u bed is hier bij Factory House te vinden.

Wandaankleding zoals schilderijen, mooie spiegels en klokken. Beelden van Torso Body Man of Torso Body Woman staan hier in de winkel. Sfeervolle en robuuste hanglampen en staande lampen in vele kleuren, maten en materialen. Prachtige kandelaars om uw huis sfeer te geven. Bent u op zoek naar een mooie kast dan is er bij Factory House volop keuze. Van Boekenkasten tot dressoirs, barkasten of vitrinekasten, noemt u maar op en hier staat het. Kom gezellig langs en proef de sfeer van Factory House. Superkoopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Factory House, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8E, Hoorn. Telefoon: 0229-785364. www.factoryhouse.nl