fbpx
Leen Bakker, buiten gewoon wonen

Leen Bakker, buiten gewoon wonen

Voorjaar is in volle gang en bij Leen Bakker vindt u vele aanbiedingen o.a. op tuinmeubelen. U vindt hier lounge meubelen, tuinsets met mooie tafels en stoelen, kussens in frisse kleuren, tuinbanken. 
Uw tuin voorzien van mooie verlichting, bij Leen Bakker is een ruime keuze te vinden zoals lantaarns staand of voor aan de muur. Verschillende modellen tafel lampen. Lichtsnoeren met peer lampjes of bolletjes. Heerlijk van het mooie weer genieten daar hoort ook buiten eten bij. Vele soorten BBQ’s vindt u hier bij Leen Bakker. Van houtskool BBQ’s tot elektrische, gas, of de buitenkeuken special BBQ. 

Bent u toch in de buurt dan mag u niet e eyecatcher relaxstoel voorbij lopen. Dit is een vlinderstoel met metalen frame en een textileen zitting. Deze zitting verwijder je heel eenvoudig van het frame dus makkelijk mee te nemen naar het strand of op vakantie. Wilt u nog meer sfeer in uw tuin kijk dan bij Leen Bakker naar de sfeerhaarden en vuurschalen. Of de vuurschaal op sokkel, zeker sfeervol. Als het in de avonden nog wat koeltjes is dan is een terrasverwarmer ideaal, in de winkel van Leen Bakker zijn er verschillende te verkrijgen. Kom gezellig langs en laat u verassen. 
Leen Bakker, Dr.C.J.K.van Aalstweg 15, Hoorn. Telefoon: 0229-266077. Website: www.leenbakker.nl