fbpx
JYSK, alles voor uw tuin

JYSK, alles voor uw tuin

Inclusief de bijpassende accessoires om uw tuin/balkon nog sfeervoller te maken. U vindt hier tuinmeubelen van Artwood, hardhout, aluminium en kunststof voor elke tuin en voor elk soort balkon. Van tuinset , loungeset, tuintafel, parasol of tuinstoelen, u vindt dit allemaal bij JYSK. Bij elke tuinset vindt u hier ook de tuinkussens om uw aankoop tot een geheel te maken.

Uw tuin of balkon weer opfrissen/vernieuwen zorgt dat u nog meer gaat genieten van het mooie weer met de juiste en sfeervolle tuinmeubelen en accessoires . Tevens vindt u bij JYSK het eigen tuinmerk Jutlandia. Deze bestaat uit verschillende soorten tuinmeubelen gemaakt van diverse materialen. Het buitenleven wordt meer dan plezierig met de leuke artikelen van JYSK. De houtsoorten waar de tuinmeubelen die JYSK verkoopt zijn FSC gecertificeerd. Het hout is vervaardigd met respect voor de natuur, dieren en mensen. Kom gezellig langs en zie wat er allemaal te koop is bij JYSK, en nog leuker, voor hele mooie prijzen. Ook voor het kamperen vindt u hier alles, van luchtbed, slaapmat, slaapzak of deken. Ook kampeer tenten vindt u bij JYSK. Kom langs en ontdek. 
JYSK, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12, Hoorn. Telefoon: 0229-212439. www.jysk.nl