fbpx
Fit For Free Hoorn, lekker in je vel

Fit For Free Hoorn, lekker in je vel

Hijgend bovenaan de trap komen? Of geen energie hebben om te voetballen met de kids? Heel vervelend maar ook heel herkenbaar. Het liefst wil iedereen zich energiek en fit voelen in het dagelijks leven. Toch blijven veel mensen thuis. Wij willen Hoorn weer lekker in hun vel laten zitten!

Kom meedoen met FunXtion; een workout waarbij je beter kan functioneren in je dagelijkse leven. Of doe mee met een van de vele andere live lessen die wij aanbieden. De instructeur, de muziek en je mede-sporters helpen en motiveren je. Van Zumba tot BodyPump tot Pilates, er is voor ieder wat wils. Jong, oud, beginnend of super fit, iedereen kan bij ons terecht.

Loop eens bij ons binnen en kom sfeer proeven! Wij helpen je graag met een korte rondleiding of uitleg over de abonnementen. Je bent van harte welkom!

Fit for free Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6B, Hoorn. Website: www.fitforfree.nl