fbpx
Beleef de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

Beleef de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

En dat begint bij EP:Beerepoot. Maak kennis met de nieuwste trends in elektronica en prikkel uw zintuigen tijdens de Voorjaarsbeurs van 18 t/m 22 april (1e Paasdag gesloten).

 

Proef de heerlijke koffie uit onze koffiemachines, de verrassende gerechten die de koks bereiden met onze keukenapparatuur en beleef de geavanceerde audioapparatuur in onze sfeervolle luisterruimtes. Natuurlijk zijn de nieuwste UHD, QLED- en OLED-modellen weer als eerste hier te zien! Ook op het gebied van audio, wassen, drogen en koelen zijn er leuke, handige en energiebesparende nieuwtjes te melden. Natuurlijk ontbreken ook de dagaanbiedingen niet. Ze zijn geldig in alle filialen. Voorkom teleurstelling, reserveer ze vooraf op www.epbeerepoot.nl en haal ze op in winkel Hoorn.

 

Workshops

Wilt u liever zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk! Neem bijvoorbeeld deel aan de Big Green Egg Mini-masterclass of ontdek álle mogelijkheden van de KitchenAid keukenmachines. Inschrijven is uiteraard gratis, maar wel verplicht en kan op www.epbeerepoot.nl. Beleef het mee! De Voorjaarsbeurs biedt talloze spectaculaire acties en (dag)aanbiedingen. Daarnaast trakteren wij u bij aanschaf van geselecteerde producten op een Karsten Travelstore Voorjaarscheque of een cadeaukaart van EP:Beerepoot. 

Tweedaags BBQ-festival

Wegens het succes van afgelopen editie, pakken we nu nog groter uit en wordt het festival gehouden op twee dagen; zaterdag 20 april en 2e Paasdag. Op het parkeerterrein voor winkel Hoorn maakt u kennis met de diversiteit in Kamado BBQ’s, accessoires en BBQ-gerelateerde producten. Maak kennis met onze smaakmakers. 

Heeft u de Voorjaarsbeurskrant niet ontvangen? Bekijk hem op www.epbeerepoot.nl. Wij ontmoeten u graag op 18, 19, 20 en 22 april bij EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn.