fbpx
Carpetright, traprenovatie en meer

Carpetright, traprenovatie en meer

Wilt u een nieuwe vloer of uw trap verfrissen/ vernieuwen? Breng dan zeker een bezoek aan Carpetright op het Hof van Hoorn. Hier vindt u de mooiste vloeren, vloerkleden, vloertegels maar ook raamdecoraties. Ook voor de afwerking van de vloeren zoals plinten dan vindt u hier een ruime keuze. Uw trap is aan vernieuwing toe, laat u zich dan bij Carpetright informeren over de mogelijkheden van traprenovaties. 

Traprenovatie is een duurzame oplossing om een trap een nieuw leven te geven. Traprenovatie is niet alleen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap, het scheelt ook in de chaos van sloop en breekwerk als u toch voor een nieuwe trap kiest. Met traprenovatie heeft u binnen een korte tijd een Eye catcher van een trap in uw huis. 

Raamdecoraties
Uw huiskamer, slaapkamer een nieuwe look geven, alleen al uw ramen voorzien van nieuwe decoraties geeft een totaal verfrissend gezicht. Bij Carpetright vindt u rolgordijnen, lamellen, overgordijnen, vitrages, jaloezieën, paneelgordijnen enz. Vele keuzes en soorten zijn hier te vinden. Vele soorten materialen, mooie en frisse maar ook donkere kleuren. Om uw aankoop goed te onderhouden staan de medewerkers van Carpetright voor u klaar. Carpetright, Dr.C.J.K. van Aalstweg 11, Hoorn. Telefoon: 0229-239975. www.carpetright.nl