fbpx
Bouchier Sport 2000, alles voor tennis en meer

Bouchier Sport 2000, alles voor tennis en meer

Onder andere de tennis toernooien die weer in volle gang zijn, mooi weer en lekker buiten sporten. De juiste kleding of schoenen bij de buiten sporten dragen is heel belangrijk en zorgt ervoor dat u lekker kan bewegen. Bij Bouchier Sport vindt u de juiste sport kleding voor buiten. Hierbij horen ook de juiste sportschoenen. Bij Bouchier Sport 2000 is de keuze ruim aanwezig. 

Uiteraard kunt u hier ook slagen voor vele andere sporten. Bijvoorbeeld voor boksen vindt u hier de juiste kleding en attributen zoals bandages, bokshandschoenen, shorts of de boks zak zelf. Bent u een hardloper(ster) dan vindt u hier de beste hardloopkleding, schoenen en accessoires. Het mooie weer komt eraan en wat dacht u van een nieuwe zwembroek, badpak, bikini’s van o.a. het merk Speedo, Tweka Magix Mix. Heerlijk zittende zomerschoenen van Paez Orginal Surfy voor de dames. De nieuwste sportschoenen voor de heren, vele keuzes. Kom gezellig langs. U bent van harte welkom bij Bouchier Sport 2000, Dr.C.J.K.van Aalstweg 7C in Hoorn. Ruime gratis parkeergelegenheid en 7 dagen per week geopend. Telefoon: 0229-215661 of e-mail naar info@bouchiersport2000.nl website: www.bouchiersc.nl