fbpx
Keukensale.com; kiest voor kleur

Keukensale.com; kiest voor kleur

Zeker waar het gaat om eindeloze kleurencombinatie heeft keukensale.com enorm veel in huis. Bijna 1200 m2 meet de showroom van Keukensale.com met daarin zo’n 22 keukenopstellingen. Keukensale is een vertrouwde naam in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. De keukens zijn van Duitse topkwaliteit en worden uitgevoerd met A-merk apparatuur.

Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar gewoon direct de laagste prijs. En altijd voorzien van een goed en deskundig advies én persoonlijk contact, want Erwin en Yvonne zijn zelf altijd in de showroom aanwezig.
Wie op zoek is naar eigentijdse kleuren voor de keuken, moet zeker even binnenlopen bij Keukensale.com. Er zijn namelijk vele keukenmodellen die nagenoeg in alle bekende RAL-kleuren kunnen worden besteld. Welke combinaties u ook voor ogen heeft, Keukensale maakt het mogelijk. Bij Keukensale.com is het mogelijk om uw nieuwe keuken te laten ontwerpen. U krijgt het gratis 3D-ontwerp ook mee naar huis. En natuurlijk wordt de nieuwe keuken bij u thuis voor u ingemeten. Het monteren van de keuken wordt verzorgd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio.