fbpx
Veranderkriebels…

Veranderkriebels…

Zowel de professional als de doorgewinterde klusser vindt bij Gamma alles wat hij of zij nodig heeft. Kijk maar eens op de afdeling gereedschap. Een breed assortiment van boor-en tuinmachines en andere zaken liggen hier klaar om ontdek te worden. Daarnaast kan de Gamma medewerker u uitstekend adviseren bij uw aankopen.

Niet alleen is er gereedschap om te kopen, bij Gamma kunt u ook heel veel gereedschapszaken gewoon huren. Handig voor de intensieve klus in de tuin bijvoorbeeld of die nieuwe douchecabine.Gamma kan zich bijvoorbeeld best voorstellen dat u niet meteen alle stratenmakerspullen gaat aanschaffen voor het nieuwe terras. Daarom zijn deze en tal van andere spullen, gewoon te huur. Gekwalifi ceerde medewerkers geven u uitleg over het gebruik van het apparaat. Bovendien hangt aan elk apparaat een duidelijke handleiding, waarin u alles op uw gemak kunt nalezen. 
Tip; bel eerst even naar de bouwmarkt bij u in de buurt voor de beschikbaarheid. Het aanbod van verhuur producten verschilt namelijk per bouwmarkt. Meer info zie ook de website.