fbpx
Jumper De Diersuper, lage prijzen kampioen

Jumper De Diersuper, lage prijzen kampioen

Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken met een ruim assortiment, lage prijzen en met de vakkennis van een speciaalzaak. De vestiging in Hoorn maakte eind vorig jaar een vliegende start en steeds meer dierenliefhebbers weten de weg naar Jumper inmiddels te vinden. 

Jumper De Diersuper is met meer dan 65 winkels door heel Nederland altijd dichtbij. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Arnhem. Door een grootschalige inkoop is Jumper in staat om dagelijks kwalitatief goede producten tegen vaste lage prijzen aan te bieden. Voor elk huisdier is er wel wat te vinden. Het assortiment varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarkt- en huismerken. Ook op het gebied van dierbenodigdheden is er een ruime keus variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe en trendy accessoires. Verder is de vestiging uitgebreid met additionele assortimenten zoals ruitersport en aquaristiek en allerlei vogelsoorten. 

Ook op internet is Jumper volop actief. Op de website vindt u veel praktische informatie over de winkel, maar ook tips over voeding en over het in huis halen van dieren en waar u op moet letten. Daarnaast is er de eigen nieuwbrief die u kunt aanvragen met daarin de laatste aanbiedingen op een rij.