fbpx
Beter Bed, bedden en meer

Beter Bed, bedden en meer

Hier vindt u een uitgebreide collectie, in vele stijlen, kleuren en materialen. Is uw bedbodem nog prima in orde dan kunt u bij Beter Bed kijken voor alleen het ledikant of nachtkastjes, kasten enz. Voor een compleet nieuw bed, nieuwe bodem, nieuw matras vind u hier ook een ruime keuze. Wilt u alleen uw dekbedovertrek vervangen, kom dan langs en bekijk het ruime assortiment. Ook kussens, dekbedden, lakens, prachtige materialen en vele keuzes. Maak uw slaapkamer compleet.

Oog voor detail bij Beter Bed, zoals verlichting, heel belangrijk om uw slaapkamer sfeer te geven. Of een sprei, plaid in de stijl van je slaapkamerinterieur. Bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed, warme voeten als je uit bed stapt! Met de juiste aankleding maakt u uw slaapkamer sfeervol en compleet. Ook vindt u in deze mooie beddenwinkel speciale collecties voor jong en oud. De medewerkers helpen u graag naar het zoeken wat bij u past. Beter Bed, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10A, Hoorn. www.beterbed.nl Telefoon: 0229-271884.