fbpx
Sense keukens; Uitverkoop showroomkeukens

Sense keukens; Uitverkoop showroomkeukens

De showroom op het Hof van Hoorn staat dan ook boordevol keukendesign en innovatie. Een aantal van deze fraaie keukens worden nu met extra kortingen verkocht tijdens de grote showroom keuken uitverkoop.

De keuken krijgt een steeds belangrijkere rol in de woning. Een warme plek waar de dag begint en eindigt. Waar wordt gekookt, gegeten, gelachen en geleefd. Het hart van het huis waar alle zintuigen worden geprikkeld. Waar we zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Geen wonder dus dat aan de hedendaagse keuken de nodige eisen worden gesteld.

Sense Keukens onderstreept het belang van de keuken en biedt daarom een keur aan keukenopstellingen aan waarbij design en praktisch gebruikersgemak om voorrang strijden. En Sense Keukens vaart hierbij een eigen koers, geïnspireerd op de laatste inzichten uit de keukenbranche. Kom langs en geniet van een ‘grand tour’ langs een diversiteit aan keukens, meubelen, apparatuur en accessoires. En profiteer nog van enkele zeer speciale aanbiedingen showkeukens. De actie loopt nog enkele weken door maar wie nu komt, heeft uiteraard de meeste keuze. De keukenadviseurs bij Sense keukens laten u graag kennismaken met alle mogelijkheden en noviteiten. Alvast inspiratie op doen? U kunt voor meer informatie ook terecht op www.sensekeukens.nl