fbpx
Feestelijke opening bij EP:Beerepoot

Feestelijke opening bij EP:Beerepoot

Nieuwe locatie, zelfde service én feestelijke acties in alle EP:Beerepoot-vestigingen. De reden van de verhuizing is de op handen zijnde renovatie en uitbreiding van het Makado Centrum. Om de goede bereikbaarheid te waarborgen, verruilt EP:Beerepoot het pand in het Makado Centrum voor die aan de Nieuwstraat. Ook in deze hagelnieuwe vestiging krijgt u wat u verwacht: een winkel met prachtig moderne uitstraling, een uitgedacht en overzichtelijk gepresenteerd assortiment, gedegen advies en service die een stapje verder gaat. U kunt gratis voor de deur parkeren, u wordt geholpen door mensen die u kent en alle kennis en expertise is in huis om het verschil te maken.

EP:Beerepoot nodigt u uit… Feest gezellig mee en profiteer van onze speciaal geselecteerde ‘Feestnummers’. Kom de sfeer en service horen, voelen, proeven en zien. Tijdens het openingsfeest zijn er in winkel Schagen diverse demonstraties, presentaties, live cooking én maakt u kans op een Samsung 4K UHD Televisie. Kijk snel op www.epbeerepoot.nl voor meer informatie.

Alle EP:Beerepoot vestigingen vieren dit feestje natuurlijk mee en dus zijn de aanbiedingen ook geldig in winkel Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof en Volendam. Winkel Hoorn, Bovenkarspel en Schagen (Makado Centrum) zijn zondag 24 februari geopend. En… vergeet u niet in te schrijven voor onze overheerlijke gratis workshops. Maak kennis met de mooiste keukenapparatuur en lekkerste ingrediënten. Inschrijven kan via www.epbeerepoot.nl