fbpx
Tips Trends en inspiratie bij Thuisin

Tips Trends en inspiratie bij Thuisin

Niks is prettiger dan een kast op maat te hebben, precies wat je wenst en uitgevoerd in de juiste maten, u bepaalt de indeling en de grote. Het voorjaar, de zomer, het komt er weer aan of is eigenlijk al begonnen. Dat betekent ook dat we de deuren van ons balkon of tuin weer lekker open gaan zetten. Om te voorkomen dat de insecten bij u binnen komen verkoopt Thuisin ook horren.

In verschillende soorten zoals plissé horren of een vaste hor in vele kleuren en maten. Er komt een montage team bij u kijken en inmeten zodat waar u voor kiest perfect afsluit en past. In deze mooie winkel vindt u ook zonwering, van knik armschermen tot sfeervolle markiezen. Heerlijk ons huis koel houden dat is wat we willen. Thuisin, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8E in Hoorn. Telefoon: 0229-247459. info@thuisin-hoorn.nl