fbpx
RED Friday bij MediaMarkt Hoorn

RED Friday bij MediaMarkt Hoorn

De actie is op donderdag 23 februari begonnen en duurt nog t/m zondag 24 februari. Er zullen wel meer dan 150 productaanbiedingen zijn, maar ook diensten dus mis het niet. Als je al een tijdje twijfelt om dat ene product aan te schaffen is het dit weekend je kans!

Er is veel korting op verschillende telefoons zoals een Samsung Galaxy S9 en een Huawei P20 Lite. Ben je meer een Apple fan? Dan zijn er voor jou ook wat aanbiedingen namelijk korting op de iPhone 8, iPad wifi 32GB en op de MacBook Pro 13. Daarnaast biedt de Powerservice van MediaMarkt Hoorn ook nog wat goede deals. Is je scherm kapot? Laat je scherm nu repareren met 25% korting! Dit is nog niet alles want er is nog veel meer. Denk aan korting op Tv’s, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, koffieapparaten en zelfs op de Nintendo Switch. Wacht niet te lang, en kom vandaag nog langs om te profiteren van de kortingen van RED Friday bij MediaMarkt Hoorn. Vandaag is immers de laatste RED Friday dag.

Kom je ook langs? MediaMarkt Hoorn is zondag 24 februari geopend van 12:00 tot 17:00. Voor meer informatie kijk op www.mediamarkt.nl. Om helemaal up to date te blijven over de winkel en de nieuwste aanbiedingen kan je ons ook op Instagram volgen via @mediamarkt_hoorn en op twitter via @MediaMarktHoorn