fbpx
JYSK; Scandinavische design…

JYSK; Scandinavische design…

Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, leuke bad accessoires, een goed matras, een complete serie klein meubelen of het vinden van een cadeautje, bij JYSK vindt u de laatste trends. In dit artikel richten we ons op Scandinavische design bij JYSK. Kijk voor het laatste nieuws ook op JYSK.nl

JYSK heeft een groot aanbod van meubelen in huis, zoals banken, fauteuils, salontafels en tv-meubels in de Scandinavische woonstijl. Kies het materiaal, de kleur en stijl die het beste bij u past en richt uw woonkamer in helemaal naar uw stijl.

Bijvoorbeeld donkere art-Deco kleuren gecombineerd met zachte pastel tinten. Uitbundig woonplezier ontmoet minimalisme. Zeker in combinatie met de heldere lijnen van Scandinavisch design ontstaat er een spannende mix waarbij zaken als woonplezier en comfort om voorrang strijden.

Deze week bij JYSK het thema Inspirerend Wonen waarbij met name de woonserie Jungen opvalt. Met dressoirs, vitrinekasten en ladekasten met een robuust en eerlijk uiterlijk. Verder in de winkel de nieuwe Top Tien; artikelen die deze week extra laag in prijs zijn…

Ook nieuwsgierig en op zoek naar inspiratie, de nieuwste aanbiedingen en winacties en informatie over het JYSK’s totale productassortiment, meld je dan aan voor de JYSK nieuwsbrief op de website. Je maakt dan ook maandelijks kans op een cadeaukaart van vijftig euro. Je