fbpx
Fitness voor iedereen

Fitness voor iedereen

Wij willen graag delen wat het sporten met haar gedaan heeft op fysiek en mentaal gebied. Leonie werkt namelijk in de gehandicapten zorg, dit is natuurlijk best een pittige job. Leonie traint minimaal één keer per week maar als het vaker kan dan doet ze dat! Meestal doet zij mee aan een groepsles. Tijdens de les kan ze lekker stoom afblazen door bijvoorbeeld helemaal los te gaan op de boks zak en even helemaal nergens aan te hoeven denken. Het geeft haar na de training een lekker ontspannen gevoel en kan ze even de drukke dagen op haar werk vergeten of juist de dag met frisse moed beginnen!

Ook merkt ze dat ze sinds ze traint veel sterker is geworden en dat haar werk hierdoor makkelijker is uit te voeren, de trainingen worden op een gegeven moment makkelijker en dan ziet Liesbeth dat het tijd is om bijvoorbeeld het gewicht wat te verzwaren, dit om het lichaam altijd een nieuwe prikkel te geven. Hierdoor doet Leonie nu walking lunges met in beide handen een kettlebell van 20 kg! Dit had zij in het begin zelf niet gedacht, maar het is haar toch maar mooi gelukt! 

Maar Leonie komt natuurlijk ook voor de sfeer in de fitness en tijdens de lessen, ze komt al sinds het begin bij Liesbeth in de les en daardoor ontstaan er dan ook leuke vriendschappen. Het is altijd een dolle boel waarbij we het altijd heel gezellig hebben met elkaar en van alles te bespreken hebben maar als het er op aan komt traint Leonie ( en de andere deelnemers) als echte beesten, de groep is zo fanatiek dat ze elkaar er door heen slepen, ongeacht het niveau! Enthousiast geworden? Vraag dan een gratis dagpas aan op www.fitforfree.nl