fbpx
Ik? Installeren?

Ik? Installeren?

Sommige elektronicaproducten die we nu dagelijks gebruiken, kenden we 20 jaar geleden nog helemaal niet. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op en ons hele huis wordt slimmer. Denk aan de slimme thermostaat, de smart TV en de wasmachine die je met je mobieltje kan bedienen. Data is voor iedereen toegankelijk via mobiel, tablet, laptop, desktop, televisie, horloge en binnenkort zijn in jouw huis misschien ook wel je wasmachine, koelkast en wie weet wat nog meer aangesloten op het World Wide Web.

Bij goed werkende producten die correct geïnstalleerd zijn, ondervinden wij doorgaans weinig problemen. Maar wat als je een nieuwe smartphone of computer moet kopen en je weet niet hoe je al je data overzet van het oude apparaat naar je nieuwe? En wat als je geen wifi bereik hebt in huis, maar je geen idee hebt hoe je je router opnieuw moet instellen? En hoe moet zo´n smart TV of koelkast aangesloten worden op jouw eigen datanetwerk zodat het veilig en functioneel werkt?

MediaMarkt is meer dan alleen een verkooppunt en biedt zeer uiteenlopende diensten om dergelijke problemen uit jouw handen te nemen. Zo kan je je gloednieuwe televisie door vakmannen laten ophangen en installeren, je kan er terecht voor problemen met je computer, óók als deze niet bij Media Markt is aangeschaft (denk aan virusverwijdering of het installeren van hardware), ze kunnen het kapotte scherm van je smartphone vervangen en ze kunnen je helpen met vele andere elektronicaproblemen. MediaMarkt, Dr.C.J.K.van Aalstweg 15 A in Hoorn. www.mediamarkt.nl