fbpx
Gratis shoppen bij EP:Beerepoot!

Gratis shoppen bij EP:Beerepoot!

EP:Beerepoot doet graag mee aan deze traditie en daarom ontvangt u nu tijdelijk bij heel veel producten een gratis cadeaukaart! Leuk voor uzelf of om aan een ander cadeau te geven. Kom langs en profiteer van deze feestelijke actie. Uw feestdagen begonnen nog nooit zo goed!

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres voor alles op het gebied van elektronica. In het brede assortiment vindt u naast een groot aanbod elektronica, ook fantastische cadeauartikelen! Denk bijvoorbeeld aan trendy woonaccessoires en sfeervolle lifestyle producten van topmerken. Ook voor uw kersaccessoires bent u hier aan het juiste adres!

Workshops
Thuis genieten van een stressvrij Kerstdiner? Neem dan deel aan ons Pre-Kerstdiner! Stap voor stap bereiden we, tijdens een 4 uur durende workshop, een heerlijk luxe Kerstdiner. Het enige dat u nog hoeft te doen is thuis opnieuw de stappen te volgen. U serveert stressvrij de lekkerste gerechten. Kijk voor de mogelijkheden op www.epbeerepoot.nl.

Kom voor alle geselecteerde producten langs in één van onze vijf sfeervolle winkels, want ook tijdens de donkere koude dagen is het bij ons warm en knus. Kijk voor onze extra Koopmomenten op de website. U bent van harte welkom en de koffie staat uiteraard voor u klaar.