fbpx
Fit For Free, waarom wachten?

Fit For Free, waarom wachten?

Neem een voorsprong op jouw goede voornemens en start vandaag nog! Of ben je bang dat je het sporten niet volhoudt? Het team bij Fit for Free helpt je graag op weg met Fit Start. Hét introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om snel fit te worden en sportroutine op te bouwen.

Bewust met je gezondheid bezig zijn? Fit For Free in Hoorn is er al 5 jaar voor iedereen die een goede gezondheid ziet als een voorwaarde voor een aangenaam leven. En je weet het; door te sporten verbeter je je conditie, blijf je op streefgewicht en versterk je je spieren. 

Voor wie het liever eerst een keertje wil uitproberen is er de gratis Dagpas. Met deze Dagpas kan je binnen 7 dagen langskomen om één dag gratis te sporten. Onze trainers staan voor je klaar om je op weg te helpen en je bent vrij om alle faciliteiten te ontdekken. Het gebruik van een Dagpas is dé ideale manier om te ontdekken of Fit For Free bij je past, is verder geheel vrijblijvend en je hebt geen verplichtingen achteraf.

Voor alle starters heeft Fit For Free een daverend eindejaars voordeel bedacht. Kies je voor het Fitness Onbeperkt 1 of 2 jaar abonnement, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 1 maand gratis. De gratis maand sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Verder betaal je nu geen inschrijfgeld bij alle abonnementen en bespaar je € 25,-. En je ontvang het Fit Start introductieprogramma.