fbpx
Jumper De Diersuper, Vliegende start…

Jumper De Diersuper, Vliegende start…

Eind vorige maand gingen de deuren bij Jumper De Diersuper voor de eerste maal open. Met een serie daverende acties en een aantal workshops wist het winkelend publiek gelijk waar Jumper voor staat: een ongekend ruim assortiment, lage prijzen en met de vakkennis van een speciaalzaak.

Jumper De Diersuper is een unieke winkelformule met meer dan 65 winkels door heel Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Arnhem. Door een grootschalige inkoop is Jumper in staat om dagelijks kwalitatief goede producten tegen vaste lage prijzen aan te bieden.

Voor elk huisdier is er wel wat te vinden. Het assortiment varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarkt- en huismerken. Ook op het gebied van dierbenodigdheden is er een ruime keus variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe en trendy accessoires.Verder is de vestiging uitgebreid met additionele assortimenten zoals ruitersport en aquaristiek en allerlei vogelsoorten.

Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel. Maar ook op internet is Jumper volop actief. Op de website vindt u veel praktische informatie over de winkel, maar ook tips over voeding en over het in huis halen van dieren en waar u op moet letten. Daarnaast is er de eigen nieuwbrief die u kunt aanvragen met daarin de laatste aanbiedingen op een rij. Zo blijft u op de hoogte van onze acties en het laatste Jumper-nieuws.