fbpx
Keukensale.com, Duitse topkwaliteit

Keukensale.com, Duitse topkwaliteit

Kom eens een kijkje nemen in de showroom en laat u inspireren. Bijna 1200m2 meet de showroom van Keukensale.com met daarin zo’n 22 keukenopstellingen. Keukensale is een vertrouwde naam in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. De keukens zijn van Duitse topkwaliteit en worden uitgevoerd met A-merk apparatuur. 

Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar gewoon direct de laagste prijs. En altijd voorzien van een goed en deskundig advies en persoonlijk contact, want Erwin en Yvonne zijn zelf ook altijd in de winkel aanwezig. De modellen in de showroom geven een goede indicatie van wat er zoal te koop is binnen de keukenbranche. Uiteraard zijn er de populaire kleuren, de greeploze modellen en behoort een kookeiland tot één van de meest gewilde onderdelen van een nieuwe keuken. Daarnaast zijn er nu ook modellen die in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar zijn. Voor een echt trendy design dus.

Bij Keukensale.com is het mogelijk om uw nieuwe keuken te laten ontwerpen en krijgt u het gratis 3D-ontwerp mee naar huis. En natuurlijk wordt de nieuwe keuken bij u thuis voor u ingemeten. Het monteren van de keuken wordt verzorgd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. En wie tijdens de superkoopzondag op 25 november een nieuwe keuken aanschaft, kan nog voor het einde van dit jaar genieten van deze aankoop…