fbpx
Thuis in…Hoorn naar nieuwe locatie

Thuis in…Hoorn naar nieuwe locatie

De woonwinkel waar u alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, wandkasten en vloerverwarming tegenkomt, verhuisde onlangs van locatie, al blijft de thuisbasis het Hof van Hoorn. In de nieuwe winkel wordt de woondecoratie nu meer projectmatig gepresenteerd. Helder en duidelijk.

De nieuwe presentatie in de winkel laat zich het beste omschrijven als het shop-in-shop systeem. Van elke leverancier is een soort conceptstore geplaatst, waardoor u als klant veel gemakkelijker kunt kiezen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van nieuwe presentatievormen waarbij bijvoorbeeld via een tv-scherm het effect van nieuwe gordijnen in een ruimte kan worden gevisualiseerd. Verder kan er een compleet stijlplan met de stylisten van Thuis In Hoorn voor de woning worden opgesteld.

Eigenaar Dimitri van Rath is enthousiast over de nieuwe aanpak van Thuis In Hoorn. ‘Op deze manier kunnen wij de klanten nog beter adviseren en nieuwe mogelijkheden en inzichten met hen delen. Op internet is al veel informatie te vinden over kwaliteit en producten, wij gaan nu een stapje verder waar het gaat om styling en design. Alles bij ons is nu maatwerk en we meten zelf in en ook monteren is bij ons mogelijk. Alles onder één dak dus, wat zowel voor de klant als voor onszelf vele voordelen biedt omdat wij het proces dan goed kunnen volgen.’