fbpx
Sanidirect, feestelijk jubileumweekend

Sanidirect, feestelijk jubileumweekend

Je ontvangt namelijk nog t/m zondag 28 oktober 10% korting op het complete assortiment. Kom langs en profiteer tijdens de actieperiode van unieke en spectaculaire kortingen. Bij Sanidirect koop je als consument slim en direct. Online of gewoon in de winkel. Het verkoopteam helpt je graag om de juiste keus te maken waar het gaat om complete A-merk badkamers, sanitair en tegels. En dit alles voor internetprijzen en vaak direct uit voorraad leverbaar.

Bij Sanidirect heb je alle vrijheid om zelf jouw ideale badkamer samen te stellen. Aan jou de keuze uit meubels, tegels, douches en baden. Wil je liever een kant-en-klare badkamer die al helemaal ingericht is? Ook dan biedt Sanidirect volop inspiratie.

Wanneer je voor het eerst een badkamer gaat kopen, is dat best lastig. Welke stijl spreekt je aan, wat zijn de mogelijkheden op het gebied van design en functionaliteit. De badkamer maak je compleet met accessoires. Deze kleine, subtiele toevoegingen zorgen ervoor dat de stijl van de badkamer net iets beter naar voren komt. Bovendien geef je een persoonlijke twist aan de ruimte. Wil je weten welke accessoires het beste bij jouw badkamer passen? Kom dan naar de showroom. En doe dat vandaag en profiteer nog van de 10% korting tijdens het jubileumweekend.