fbpx

Warm de winter in met MediaMarkt Hoorn

De koude maanden komen eraan en voor veel mensen betekent dit drie dingen: stoken, stoken en nog eens stoken. Maar we weten allemaal dat dit niet goed is voor het milieu en voor de portemonnee. De lancering van de nieuwe Nest Thermostat E komt dan ook als geroepen. Deze slimme thermostaat maakt energie besparen doodeenvoudig. 

Maar hoe kan de Nest Thermostat E je nu precies helpen met energiebesparing? De grote troef van deze nieuwe slimme thermostaat is ongetwijfeld zijn gebruiksvriendelijkheid. Alles is gericht op eenvoud. Zo kent het strakke design geen poespas maar een groot, overzichtelijk en mat display met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Deze laat enkel de temperatuur zien, die je met een handomdraai kunt aanpassen door aan de ring te draaien. Bovendien zal je de thermostaat binnenkort ook met je stem kunnen bedienen, met behulp van de nieuwe Google Home-speakers! Het streven naar eenvoud en gemak gaat niet ten koste van het aantal functies.

Integendeel, de Nest Thermostat E is ‘gewoon’ net zo intelligent als de standaard Nest Thermostat. Zo staat de thermostaat in verbinding met een handige app op je smartphone. Hierdoor kun je waar dan ook de temperatuur aanpassen, wat zeker op termijn veel energieverbruik kan schelen. Ook de temperatuur past zich automatisch aan op jouw dagschema. Het apparaat leert jouw dagelijkse bezigheid en kan steeds preciezer de temperatuur afstemmen op jouw dagritme. De Nest Thermostat E is te koop bij MediaMarkt Hoorn voor € 219,- euro.