fbpx
Swiss Sense, veel voordeel tijdens de woonmaand…

Swiss Sense, veel voordeel tijdens de woonmaand…

Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceert de familie Diks uw perfecte bed in één van de modernste fabrieken, die vervolgens worden verkocht via de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland. Slapen met een goed gevoel dus, want slaapcomfort zit goed verankerd in de genen van de familie Diks.

Om het 100-jarig jubileum extra feestelijk te maken zijn er drie special editions bedacht. Boxspring modellen die qua stijl en comfort net dat stukje extra bieden. En nu tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Tijdens de woonmaand oktober heeft Swiss Sense een breed pakket van speciale aanbiedingen voor u ontwikkeld. We pakken er een paar uit. Zo biedt de boxspring Home 160, naast een grenzeloos slaapcomfort, ook een prachtig uiterlijk dat in ieder interieur tot zijn recht komt. Deze boxspring is een ware aanvulling voor uw slaapkamer en nachtrust. En nu tijdelijk vanaf € 990,- euro. De Gazella collectie bestaat uit verschillende typen matrassen en biedt voor iedereen een matras. In oktober is de tweede matras geheel gratis. En elke ochtend heerlijk uitgerust wakker worden op één van de Royal boxsprings, wie wil dat nu niet.

Ontvang tijdens de woonmaand, bij aankoop van een boxspring uit de Royal collectie, nu tot €1.250,- extra voordeel. P.s. Swiss Sense heeft ook een uniek concept waarbij u uw eigen boxspring online kunt samenstellen. In een aantal eenvoudige stappen kunt u kiezen voor uw eigen design, stijl en comfort.