fbpx
Sense keukens, uitverkoop showroomkeukens

Sense keukens, uitverkoop showroomkeukens

De showroom op het Hof van Hoorn staat dan ook boordevol keukendesign en innovatie. Een aantal van deze fraaie keukens worden nu met extra kortingen verkocht tijdens de showroom keuken uitverkoop. Maar let op; wie het eerste komt, heeft de meeste keuze…

De keuken krijgt een steeds belangrijkere rol in de woning. Een warme plek waar de dag begint en eindigt. Waar wordt gekookt, gegeten, gelachen en geleefd. Het hart van het huis waar alle zintuigen worden geprikkeld. Waar we zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Geen wonder dus dat aan de hedendaagse keuken de nodige eisen worden gesteld.

Sense Keukens onderstreept het belang van de keuken en biedt daarom een keur aan keukenopstellingen aan waarbij design en praktisch gebruikersgemak om voorrang strijden. En Sense Keukens vaart hierbij een eigen koers, geïnspireerd op de laatste inzichten uit de keukenbranche.

Kom langs en geniet van een ‘grand tour’ langs een diversiteit aan keukens, meubelen, apparatuur en accessoires. Van waanzinnige woonkeuken tot eigentijdse espressomachines. Proef de verschillende sferen, kijk naar de verrassende opstellingen en voel de kwaliteit wanneer u uw handen over het materiaal laat gaan.
De keukenadviseurs bij Sense keukens laten u graag kennismaken met alle noviteiten. Met ervaring en expertise weten zij uw keukenwensen te vertalen naar een eigentijds ontwerp die helemaal bij u past. Loop eens binnen of maak via de website een afspraak met één van de adviseurs. Alvast inspiratie op doen? U kunt voor meer informatie ook terecht op www.sensekeukens.nl