fbpx
Swiss Sense Summer Sale…

Swiss Sense Summer Sale…

Met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken. Daarom; vier de zomer bij Swiss Sense en profiteer nu van zomerse acties tijdens de grote Summer Sale. Word ook iedere ochtend fris en uitgerust wakker. Ontdek de collectie én de zomerse acties in de winkel of op www.SwissSense.nl 

De exclusieve Limited Edition collectie kenmerkt zich door het luxe label en het verfijnde design. Een collectie waar alle kennis en ervaring samenkomt in drie prachtige modellen voor een sublieme nachtrust. Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat u iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. Deze boxsprings worden compleet geleverd inclusief boxen, matrassen, topper, hoofdbord en poten.

Tijdens de grote Summer Sale vindt u bij Swiss Sense nog veel meer voordeel. Word bijvoorbeeld elke ochtend heerlijk uitgerust wakker op één van de Royal boxsprings. Ontvang tijdens de Summer Sale bij aankoop van een boxspring uit de Royal collectie €1250,- voordeel. 

Ook de antiallergische Green Latex Hoofdkussens doen mee. Ze zijn voorgevormd en duurzaam en het latex hoofdkussen biedt de ideale ondersteuning voor uw hoofd en nek. Bekijk ook eens de korting op het ruime assortiment bedbodems. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet. Verder is er de speciale korting van het ruime assortiment hoofdkussens en dekbedden. De SummerSale loopt tot 2 september.