fbpx
De perfecte schoollaptop vind je bij MediaMarkt Hoorn

De perfecte schoollaptop vind je bij MediaMarkt Hoorn

Waar we vroeger blij werden van een toffe schoolagenda en het hipste kaftpapier, is het nu een fijne laptop die werkt als de ultieme motivatie om goed je best te doen in het nieuwe schooljaar! Wat is de beste laptop voor de middelbare school? Het antwoord hangt natuurlijk onder meer af van persoonlijke wensen.

Maar ook enkele belangrijke eigenschappen zijn belangrijk om in de overweging mee te nemen, neem bijvoorbeeld het gewicht: je moet de laptop de hele dag meezeulen, en wil bovendien nog niet dood gevonden worden met een rugzak maat hutkoffer. Een zware laptop is dus echt een no-go. Gelukkig worden laptops steeds slanker en lichter. Neem bijvoorbeeld de Asus Zenbook. Licht van gewicht en daardoor perfect mee te nemen! Maar er zijn ook 2-in-1 laptops. Deze zijn niet alleen handig voor de tieners om onderuit te zakken op de bank met hun favoriete serie, ook in de schoolbanken is deze laptop goed te gebruiken.

Tussen 1 en 31 augustus geeft MediaMarkt een Thule tas weg! Heb jij hoog nodig een nieuwe laptop nodig, maar ook een nieuwe schooltas? Bij aankoop van een nieuwe laptop kan je kans maken op de Thule tas. Schrijf op het blaadje waarom jij de Thule tas moet winnen en gooi deze in de bak bij ons in de winkel! Wie weet wordt jij wel de nieuwe eigenaar van deze tas. Volg MediaMarkt Hoorn voor alle winacties. Instagram @Mediamarkt_hoorn, Twitter @MediamarktHoorn