fbpx
Proef de zomer bij MediaMarkt Hoorn

Proef de zomer bij MediaMarkt Hoorn

Het perfecte moment voor een heerlijke ijskoffie van Nespresso! Speciaal voor de zomer heeft MediaMarkt Hoorn voor jouw van Nespresso twee Limited Edition-smaken ijskoffie gecreëerd. Om ultiem van de Nespresso ijskoffies te genieten heeft Nespresso een mooie actie!

Bij aankoop van een geselecteerde Nespresso koffiemachine en minimaal 50 capsules koffie ontvang je tijdelijk een cadeaupakket t.w.v 35 euro! Deze bestaat uit twee VIEW receptglazen en twee VIEW lungo kopjes met schotel. Handig, want dit servies is perfect voor de bereiding van de Nespresso ijskoffierecepten tijdens warme zomerdagen! Het cadeaupakket wordt bij aankoop van de volgende modellen gegeven: CitiZ, Prodigio, Essenza Mini Bundle, Lattissima One, Lattissima Touch, Lattissima+, Expert, Expert&Milk en KitchenAid.

De twee Limited Edition Nespresso ijskoffies kun je volgens heerlijke recepten bereiden. De eerste Nespresso ijskoffie is de Ispirazione Shakerato, een intens gebrande blend met de fijnste aroma’s van cacao en kruiden! Met deze ijskoffie ervaar je een authentieke ijskoffie uit Italië, die intens van smaak is en door het heerlijke melkschuim toch een verfijnde smaak heeft! Wil je toch liever een ijskoffie met een meer romige textuur? Probeer dan de ispirazione Salentina.. Deze koffie wordt bereid met rietsuikersiroop, ijs en amandelmelk, voor een zoete smaak met een romige textuur. Proef de nootachtige aroma’s en typische Robusta-tonen, en geeft meer smaak aan je zomer! Het recept voor deze ijskoffies staan in ons magazine die gratis af te halen is in de winkel.