fbpx
Fietsenstunt.nl – al helemaal thuis…

Fietsenstunt.nl – al helemaal thuis…

Fietsenstunt.nl werd al gelijk tijdens het eerste weekend druk bezocht. Geen wonder, de showroom omvat hier ruim 2500 m2 en alle grote A-merken zijn hier vertegenwoordigd. Smullen dus voor elke fietsliefhebber. Daarnaast kunt u ook kijken op de website van Fietsenstunt.nl, want ook online is het bedrijf volop actief. 

Een groot deel van de nieuwe winkel is ingeruimd als showroom voor alle nieuwe fietsmodellen met o.a. grote merken als Batavus, Sparta, Qwic, Merida en Cortina. Ook het populaire merk BSP is prominent aanwezig met o.a. een zeer gewilde ‘moederfiets’. Een stads- of kinderfiets, een bakfiets of E-bike, u vindt het hier allemaal. Verder is er een grote afdeling met fietsaccessoires en onderdelen, variërend van kleding en helmen tot zadels en trendy fietsmanden. 

Fietsenstunt.nl beschikt over twee eigen werkplaatsen; één voor snelle service en reparaties en de ander wordt ingezet voor de aflevering van de nieuwe fietsen. Op werkdagen zijn de winkel en de werkplaatsen al om 7.00 uur geopend. Handig voor wie naar het werk of school moet. En een leenfiets is altijd mogelijk. 

Fietsplezier staat bij Fietsenstunt.nl voorop. ‘We streven naar tevreden klanten, daar zijn we als bedrijf op gefocust’, vertelt mede-eigenaar Ton Lakeman. ‘En dat gaat verder dan alleen een zeer gunstige prijsstelling. We hebben het over een stukje persoonlijk contact met de klant, een goed advies en het aanbieden van uitgebreide service mogelijkheden. Fietsenstunt.nl, Hof van Hoorn van Aalstweg 8, Hoorn. Website www.fietsenstunt.nl