fbpx
Mobile Mania bij MediaMarkt Hoorn!

Mobile Mania bij MediaMarkt Hoorn!

Deze week zijn er bij MediaMarkt Hoorn fantastische deals, die niemand kan weerstaan. Vele verschillende smartphones met geweldige aanbiedingsprijzen! Een van de geweldige deals die bij MediaMarkt Hoorn te vinden is deze week, is de Samsung Galaxy S9+. De Samsung Galaxy S9+ heeft 12 megapixel camera (achter) met dubbel diafragma en een 64 GB uitbreidbaar geheugen.

Bij aankoop van de Samsung Galaxy S9+ krijg je een Harman Kardon onyx speaker t.w.v € 229,- cadeau! Of ben je toch een Hauwei fan? Dan hebben we ook voor jou aanbiedingen! Koop bijvoorbeeld een Hauwei P Smart voor €199,- euro. Maar ook Nikon maakt een prijsdoorbraak met de Nikon D3400 spiegelreflexcamera. Doormiddel van SnapBridge kun je al je vakantiefoto’s automatisch op je smartphone bekijken. Deze spiegelreflexcamera heeft maar liefst 24,4 megapixel en filmt in FULL HD kwaliteit. Nu voor maar liefst € 399,-. 

Mobile Mania loopt van 25 t/m 1 juli 2018. Deze week stond in het teken van bastenvolle gekke deals voor je mobiel. Kom vooral naar MediaMarkt Hoorn toe en beleef de aanbiedingen op de telecom afdeling! MediaMarkt Hoorn is zaterdag 30 juni geopend van 10-19 uur en zondag van 12-17 uur. Volg je ons ook al op onze Social media kanalen? Je kunt ons op Instagram volgen via @mediamarkt_hoorn en op Twitter @MediaMarktHoorn. Op onze Social media kanalen plaatsen we regelmatig leuke winacties!