fbpx
Zomerspel groot succes

Zomerspel groot succes

Mooie strandtas gevuld met allemaal leuke spulletjes voor op en rond het strand. Naar het strand gaan wordt met deze tas nog leuker! Deze toffe tas is gevuld met o.a. een fraai mojito-glas met frisse snoepjes, een Haman stranddoek, een strandkussentje, een trendy opener en een handig waterproef handtasje.

De actievelingen onder ons zullen zich zeker vermaken met het Beach balspel en de super grote opblaasstrandbal. En zeker ook de tas zelf, leverbaar in vier kleuren, is met zijn modisch uiterlijk helemaal goed. Tot 30 juni a.s. heeft u nog kans om deze toffe strandtas te winnen. Het winkelend publiek heeft deze actie met veel enthousiasme ontvangen blijkens de vele positieve reacties die reeds ontvangen zijn. Velen vragen of de tas ook te koop is maar helaas is ‘ie alleen maar te winnen in het Zomerspel.

Er worden in totaal 120.000 loten weggegeven en er zijn nu al ruim 290 tassen gewonnen. De actie duurt tot eind juni en tot 31 juli zijn de loten te checken. Iedereen kan meedoen met het Hof van Hoorn Zomerspel. Een kwestie van iets kopen, uw lotnummer bij de kassa in ontvangst nemen en het nummer controleren op de website. Op de foto twee blije winnaars van de leuke strandtas.

Loten zijn verkrijgbaar bij Factory House, Sport200 Bouchier, Profijt Meubel, Fit for Free, EP Beerepoot, Gamma, Leen Bakker, JYSK, MediaMarkt, Sanidirect, Megategel, Sence Keukens, Beter Bed, Kwantum, Swiss Sence, Medec Wonen, Carpet Right, Beddenreus, Keukensale.com, Bot Meubelen en Right Rent.