fbpx
Summer Smoothies bij EP:Beerepoot

Summer Smoothies bij EP:Beerepoot

Gemakkelijk te bereiden met een breed scala aan ingrediënten, denk aan fruit, yoghurt, zaden, ijs, groente en kruiden. Het enige wat nu nog ontbreekt is de ideale blender, maar die vindt u natuurlijk bij EP:Beerepoot. Want op zaterdag 30 juni laat onze chef u de lekkerste smoothies proeven in winkel Hoorn en zondag 1 juli doet hij winkel Bovenkarspel aan.

Van 12.00 – 17.00 uur mixt hij er op los, demonstreert de mogelijkheden van de blenders en geeft u handige tips. De mixers, blenders en juicers zijn tijdens de SummerSale extra scherp geprijsd, dus profiteer snel! Op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica van topmerken? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van onze winkels. Maar wacht niet te lang want, want op=op!

Honderden apparaten van gerenommeerde merken, zoals Philips, Magimix, LG, Samsung, Pioneer, Canton, Sony, AEG en Dyson verlaten de winkels met kortingen oplopend tot 50%! Dat is natuurlijk lekker shoppen. De ervaren adviseurs én een overheerlijk kopje koffie staan natuurlijk voor u klaar. Kijk voor een greep uit het enorme SummerSale-aanbod op www.epbeerepoot.nl of kom langs. De winkels in Hoorn en Bovenkarspel zijn zondag 1 juli geopend van 12.00 – 17.00 uur!