fbpx
JYSK Scandinavische meubelen

JYSK Scandinavische meubelen

Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, leuke bad accessoires, een goed matras, een complete serie klein meubelen of het vinden van een cadeautje, bij JYSK vindt u de laatste trends. Voor dit artikel richten we ons op het grote assortiment aan meubelen bij JYSK. Kijk voor het laatste nieuws ook op JYSK.nl

JYSK heeft een groot aanbod van meubelen in huis, zoals banken, fauteuils, salontafels en tv-meubels in de Scandinavische woonstijl. Kies het materiaal, de kleur en stijl die het beste bij u past en richt uw woonkamer in helemaal naar uw stijl. In de winkel vindt u woonkamer inspiratie voor iedere smaak. Kom langs in de winkel dit weekend en laat u inspireren.

De eetkamer is een belangrijke ruimte in uw huis. Hier dineert u ontspannen met uw familie en vrienden en breng u best veel tijd op een dag door. Daarom is een geschikte eetkamer set met comfortabele eetkamerstoelen en ruime eettafel een must.

Of u nu veel ruimte tot uw beschikking hebt of in een kleine studio woont, JYSK heeft de eetkamer set die bij u past. U kunt kiezen voor een (uitschuifbare) eettafel met maar 2 eetkamerstoelen of voor een ruime eettafel met minimaal 6 eetkamerstoelen. Om jouw servies en woonaccessoires op te slaan, kun je gebruikmaken van een dressoir of vitrinekast die je in de buurt van jouw eettafel plaatst. Zo kun je altijd snel een extra bord of glas pakken. Kijk, zo wordt samen eten één groot plezier!