fbpx
EP Beerepoot, Summer, Sale en Service

EP Beerepoot, Summer, Sale en Service

Bent u op zoek naar zeer scherp geprijsde elektronica, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van onze winkels. EP: Beerepoot pakt groots uit tijdens de SummerSale.

In de winkels wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, (OLED)televisies, geluidssystemen, (robot)stofzuigers, inbouwapparatuur, keukenmachines en -accessoires gelden spectaculaire kortingen. Maar wees er snel bij, want op=op. Uiteraard ontvangt u bij alle producten de garantie en service die u van EP: Beerepoot gewend bent.

EP: Beerepoot is al 50 jaar hét adres voor een uitgedacht assortiment dat volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken, een gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en een professioneel servicecentrum waar u terecht kunt met uw vragen. Waar u ook tegenaan loopt, er is altijd een oplossing. Ook de eigen bezorgers en gecertificeerde monteurs staan voor u klaar! In de modern ingerichte winkels vindt u alles op het gebied van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging. 

Een greep uit de aanbiedingen vindt u in onze advertentie én op www.epbeerepoot.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels. Winkel Hoorn en Schagen zijn zondag 24 juni geopend van 12.00 – 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan weer voor u klaar. Kortom; Summer, Sale én Service.