fbpx
Swiss Sense, al 100 jaar mooie bedden

Swiss Sense, al 100 jaar mooie bedden

Met oog voor detail, vormgeving en ondersteuning produceert de familie Diks uw perfecte bed in één van de modernste fabrieken, die vervolgens worden verkocht via de ruim 90 Swiss Sense winkels in Nederland. Slapen met een goed gevoel dus, want slaapcomfort zit goed verankerd in de genen van de familie Diks.

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van slapen biedt Swiss Sense de klant een onafhankelijk en deskundig advies voor een optimaal slaapcomfort. Daarnaast zijn deze producten, door het gebruik van de beste natuurlijke materialen, ook nog eens duurzaam en gezond. Swiss Sense én de familie Diks staan samen garant voor een goede nachtrust. 

Om het 100-jarig jubileum extra feestelijk te maken zijn er drie special editions bedacht. Boxspring modellen die qua stijl en comfort net dat stukje extra bieden. En nu tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn drie Edition modellen.Met deze jarenlange ervaring en inspiratie is het topmodel, de boxspring Edition lll, tot stand gekomen. Een unieke boxspring met hoogwaardige materialen voor een héérlijke nachtrust, iedere nacht weer. Te zien én te proberen bij de Swiss Sense winkel in Hoorn. 

Ps. Swiss Sense heeft ook een uniek concept waarbij u uw eigen boxspring online kunt samenstellen. In een aantal eenvoudige stappen kunt u kiezen voor uw eigen design, stijl en comfort.