fbpx
Gratis The Bastard BBQ

Gratis The Bastard BBQ

The Bastard is hét Nederlandse kamado-merk en staat garant voor uren lang BBQ-plezier. Want wat is er gezelliger dan met vrienden en familie te genieten van heerlijke barbecue-gerechten…The Bastard is een prachtige BBQ en een culinaire alleskunner. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste BBQ. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Afhankelijk van uw aankoop ontvangt u een small, compact of medium compleet-uitvoering.

Bekijk de actiefolder op www.epbeerepoot.nl, maar kom langs in één van onze winkels voor álle geselecteerde artikelen. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom.