fbpx
Mega Tegel & Badkamers, helemaal anders

Mega Tegel & Badkamers, helemaal anders

De hele zomer zal hier worden geklust. Uiteraard wordt daarbij voor de klanten de overlast zo laag mogelijk gehouden. Doel is om met een compleet en fris assortiment de herfst van 2018 in te gaan. Mega Tegels & Badkamers is de plek waar u terecht kunt voor alles op het gebied van badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair.

In de royale showroom van ruim 1500m2 vindt u verschillende bad- en toiletopstellingen en een grote variatie aan tegels die u zeker gaan inspireren. Daarnaast helpt het vakkundige verkoopteam bij Mega Tegels & Badkamers u graag bij het maken van een keuze.

Omdat Mega Tegels & Badkamers graag tot de eredivisie behoort waar het gaat om sanitair, worden er deze zomer talrijke veranderingen doorgevoerd. Een aantal zaken in Nederland zijn reeds aangepast en nu is ook Hoorn aan de beurt. En alle veranderingen gaan verder dan alleen een kleur aanpassing, al staat die wijzigingen wel in de boeken.

Mega Tegels & Badkamers laat graag zien dat het anders kan. Zo wordt de showroom in zijn geheel aangepast en vernieuwd met nieuwe opstellingen. Dit alles om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken én te laten zien wat er allemaal kan op het gebied van sanitair. Ook komen er een aantal nieuwe tegelsoorten bij, waarbij gekeken wordt naar exclusiviteit, maar zeker ook tegen een aantrekkelijke prijsstelling.