fbpx
Stippenkorting bij MediaMarkt Hoorn

Stippenkorting bij MediaMarkt Hoorn

MediaMarkt Hoorn heeft dan ook genoeg producten voor zowel de grote als kleine geluksmomentjes. Maar wist je dat we deze week alles opruimen? Het oude assortiment gaat er namelijk uit! Daar wordt je blij van, hoge kortingen op heel veel producten!

MediaMarkt Hoorn organiseert vanaf 11 juni een stippenkorting in de vestiging. Geniet van korting op ontzettend veel, speciaal geselecteerde producten. In de stippenkorting staan vooral producten die uit ons assortiment gaan. Tijdens deze actie geniet je van tot 40% korting. Door de hele vestiging staan de geselecteerde producten met korting. Koop bijvoorbeeld een Nikkei action camera die in 4K filmt met 30% korting!

Zo kan je al je mooie beelden maken tijdens een avontuurlijke vakantie! Daarnaast staan verschillende pallets in de winkel waar kortingsproducten op zijn geplaatst. Loop langs de pallet bij de afdeling tv en geniet van alle gele sticker producten. Geniet hierbij van 20% korting. Of neem een kijkje bij de pallet met blauwe stickers en geniet van 10% korting.

De stippenkorting loopt t/m 24 juni en MediaMarkt Hoorn staat deze periode barstenvol met extra voordeel! Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten/elektronica, winacties waar je deel kunt nemen, evenementen die georganiseerd worden voor onze clubleden en ander nieuws rondom Mediamarkt Hoorn? Volg MediaMarkt Hoorn dan op Twitter en Instagram. MediaMarkt Hoorn post dagelijks leuke en interessante updates over de winkel! @mediamarkt_hoorn