fbpx
Wist je dit al van MediaMarkt?

Wist je dit al van MediaMarkt?

Dat MediaMarkt ook op het gebied van smartphones een hele grote keuze heeft, dat is ook wel algemeen bekend. Maar wat velen nog niet weten, is dat je ook bij MediaMarkt terecht kan voor je telecomabonnement van en provider naar keuze.

Of het nu een sim only abonnement betreft of een abonnement inclusief telefoon. Je kunt zelfs bij MediaMarkt terecht voor alles-in-1 abonnementen voor TV, internet en bellen. Als je naar een Telfort of Vodafone winkel gaat, kan je daar alleen terecht voor de diensten die zij als merk bieden. Bij MediaMarkt heb je de keuze uit alle providers, hierdoor kan je goed vergelijken welke keuze jou het beste past. Bovendien biedt de telecomafdeling van MediaMarkt nog meer voordelen. Je kan een Altijd Aan abonnement op je smartphone (en computer) afsluiten, waardoor je altijd bij MediaMarkt terecht kan indien je problemen ondervind met je toestel.

En heb je je smartphone laten vallen en een barst in je scherm? Dan biedt MediaMarkt ook uitkomst. Er zijn experts aanwezig die je scherm van je telefoon binnen veelal een dag kunnen repareren. Voor alles op het gebied van telecom en abonnementen kan je voortaan dus uitstekend terecht bij Media Markt Hoorn.Volg je ons al op onze Social media kanalen? Je kunt ons op Instagram volgen via @MediaMarkt Hoorn  en op Twitter @MediaMarkt Hoorn